Cetăţean sârb urmărit internaţional, depistat la Porţile de Fier II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier II au depistat la controlul de frontieră un cetăţean sârb, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea de infracţiunii contra ordinii şi siguranţei publice pe teritoriul Germaniei.

În ziua   de 24.07. 2017, ora 21.45  în Punctul de Trecere a Frontierei  Porţile de Fier II, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile specifice de control la frontieră, cetăţeanul sârb D. Faik, în vârstă de 34 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date naţionale, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au constatat că pe numele bărbatului există un mandat european de arestare emis de autorităţile din Germania in data de 28.10.2016, aceasta fiind căutat pentru săvârşirea de infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice pe teritoriul acestei ţări.

 Bărbătul a fost predat  unei echipe operative din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale aparţinând  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, în vederea luării măsurile legale ce se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe