Bărbat căutat de autoritățile române, depistat la Porţile de Fier I

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au depistat și predat autorităților competente un cetăţean român, pe numele căruia era emis, de către autoritățile române, un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de constituire a unui grup infracţional organizat.

În după amiaza zilei de 14.02.2017, în Punctul de Trecere a Frontierei  Porţile de Fier I, județul Mehedinți, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile specifice de control la frontieră cetăţeanul român Daniel O., în vârstă de 42 de ani, domiciliat  în judeţul Mehedinţi.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile din România, un mandat european de arestare, la data de 14.11.2016. Persoana în cauză era condamnată la 3 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de constituire a unui grup infracţional organizat.

Bărbătul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, în vederea luării măsurile legale ce se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe