Autoturism de lux căutat de autorităţile norvegiene, confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I - județul Mehedinți au depistat, la controlul de frontieră, o persoană de sex feminin, cetățean român, care conducea un autoturism marca Audi, semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile norvegiene.    

În data de 22.11.2017, ora 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I,  judetul Mehedinți, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, o femeie în vârstă de 53 de ani, domiciliată în judeţul  Gorj,  la volanul unui autoturism marca Audi A4.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră mehedințeni au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia.

Femeia  a declarat că a cumpărat  autoturismul  în martie 2017, de la o persoană cu dublă cetăţenie, română şi norvegiană, necunoscând faptul că acesta este căutat în străinătate.

Drept urmare, autoturismul în valoare de aproximativ 9.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul Sectorului  Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie luate  măsurile legale.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

  • Autoturism de lux căutat de autorităţile norvegiene, confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni
  • Autoturism de lux căutat de autorităţile norvegiene, confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe