Autoturism căutat de autoritățile franceze, depistat în P.T. F. Porțile de Fier I

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei P.F. I - I.T.P.F. Timişoara au depistat un autoturism marca BMW, care era semnalat ca fiind furat, alertă introdusă de autorităţile franceze în data de 17.07.2017.        

În data de 06.11.2017, ora 13.00, în Punctul de Trecere a Frontiere Porțile de Fier I, judeţul Mehedinți, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice de control, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român D. C., în vârstă de 32 de ani, domiciliat pe raza județului Dolj, la volanul unui autoturism marca BMW, înmatriculat în România.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind furat, alertă introdusă de autorităţile franceze, în data de 17.07.2017.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul din Italia, de la un conațional, în schimbul sumei de 15.000 de euro, neavând cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi căutat de autorităţi.

Drept urmare, autoturismul în valoare de aproximativ 15.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul instituției, poliţiştii de frontieră efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

  • Autoturism căutat de autoritățile franceze, depistat în P.T. F. Porțile de Fier I
  • Autoturism căutat de autoritățile franceze, depistat în P.T. F. Porțile de Fier I

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe