Autoturism căutat de autoritățile din Italia, indisponibilizat de poliţiştii de frontieră timișeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora - Moravița, județul Timiș, au depistat la controlul de frontieră un autoturism marca Mini One, căutat de autorităţile din Italia. 

În data de  23.11.2018, ora 17.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moravița, judeţul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, un cetăţean albanez, E.H., la volanul unui autoturism marca Mini One.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind furat din Italia în data de 19.09.2018.

Bărbatul în cauză a declarat că a împrumutat autoturismul în Italia de la un prieten şi nu avea cunoştinţă despre faptul că ar fi căutat de autorităţi.

Drept urmare, autoturismul, în valoare de aproximativ 8000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului  Poliţiei de Frontieră Moravița, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

  • Autoturism căutat de autoritățile din Italia, indisponibilizat de poliţiştii de frontieră timișeni
  • Autoturism căutat de autoritățile din Italia, indisponibilizat de poliţiştii de frontieră timișeni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe