Autorulotă căutată în Italia, depistată în P.T.F. Cenad

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara au depistat o autorulotă care era semnalată ca fiind bun căutat pentru confiscare,  de către autorităţile din Italia.     

În data de 17.08.2018, ora 14.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control cetăţeanul român V. F., în vârstă de 30 de ani, domiciliat pe raza judeţului Timiș, la volanul unei autorulote marca Fiat Ducato, înmatriculată în Italia.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autovehiculul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile italiene, în data de 18.07.2018.

Faţă de cele constatate, bărbatul în cauză a declarat că autovehiculul îi aparţine şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi căutat de autorităţi. Drept urmare autorulota, în valoare de aproximativ 35.000 de euro, a fost indisponibilizată la sediul sectorului până la finalizarea cercetărilor.

 În cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

 

  • Autorulotă căutată în Italia, depistată în P.T.F. Cenad

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe