Vehicul de teren (ATV) căutat în Franța, descoperit de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Salonta au identificat și indisponibilizat un vehicul de teren (ATV), în valoare de 13.000 lei, care era căutat de către autorităţile  din Franța. 

În data de 12.09.2018, ora 12.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Salonta, județul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român B.J., în vârstă de 38 de ani, cu domiciliul pe raza jud. Mureș, la volanul unei autoutilitare marca Mercedes tip Sprinter, care transporta un vehicul de teren (ATV).

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că ATV-ul figurează ca “bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Franța.

Faţă  de  cele constatate, şoferul a declarat că l-a rugat o cunoștință să transporte vehiculul respectiv şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi fost căutat de către autoritățile din Franța.

Motociclul, în valoare de 13.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la final să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

  • Vehicul de teren (ATV) căutat în Franța,  descoperit de poliţiştii de frontieră
  • Vehicul de teren (ATV) căutat în Franța,  descoperit de poliţiştii de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe