Un sirian si un marocan, ascunşi pe platforma unui tren de marfă, depistaţi la  P.T.F Curtici

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Curtici au depistat doi cetăţeni din Maroc şi Siria, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi pe platforma unui tren de marfă încărcat cu autoturisme.

În data de 13.06.2019, în jurul orei 02.00, la Punctul de Trecere al Frontierei Curtici, judeţul Arad, pe sensul de ieşire din ţară, într-un tren de marfă încărcat cu autoturisme, care circula pe relaţia România - Austria, poliţiştii de frontieră au descoperit două persoane de sex masculin ascunse pe platforma unuia dintre vagoane.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări, unde, în urma verificărilor preliminare, s-a stabilit că sunt cetăţeni din Maroc şi Siria, în vârstă de 32, respectiv 23 de ani, și intenţionau să ajungă ilegal într-un stat din vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat,

  • Un sirian si un marocan, ascunşi pe platforma unui tren de marfă, depistaţi la  P.T.F Curtici

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe