Trafic întrerupt temporar pe teritoriul Ungariei, pentru lucrări de reabilitare

Autorităţile de frontieră din Ungaria au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră  Oradea, despre faptul că în intervalul 13.07.2019, ora 06.00-14.07.2019, ora 20.00 a.c., (ora Ungariei), o porțiune a drumului național nr. 4 care face legătura între oraşul Debrecen şi Budapesta, pe secțiunea ocolitoare a orașului Szolnok, va fi închisă în totalitate pentru executarea unor lucrări de reabilitare.

În perioada menționată, pe teritoriul statului vecin, traficul va fi dirijat de către poliția maghiară pe secțiuni, în ambele sensuri, însă este posibilă formarea unor ambuteiaje. În acest sens, informăm participanţii la trafic care se deplasează în Ungaria că pot folosi trasee alternative.

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea ține permanent legătura cu autoritățile de frontieră ungare în vederea stabilirii unor măsuri comune în punctele de trecere a frontierei, astfel încât controlul de frontieră să se desfășoare operativ.

  • Trafic întrerupt temporar pe teritoriul Ungariei, pentru lucrări de reabilitare

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe