Sirian ascuns sub remorca unui automarfar, descoperit la P.T.F. Nădlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac - Nagylak au descoperit un cetăţean sirian, care încerca să iasă ilegal din ţară, ascuns sub remorca unui automarfar încărcat cu castraveți.

În data de 07.08.2019, în jurul orei 19.20, la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac - Nagylak, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul turc O.N., în vârstă de 37 de ani, la volanul unui ansamblu rutier format din cap tractor marca Volvo şi semiremorca marca Tirsan, ambele înmatriculate în Turcia. Conform documentelor de însoţire, şoferul transporta castraveţi, cu destinaţia Germania.

În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră arădeni au procedat la efectuarea controlului amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia, sub semiremorcă, a fost descoperit ascuns un bărbat.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că persoana în cauză este cetățean sirian, în vârstă de 25 de ani, care intenţiona să ajungă ilegal în Germania.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți pentru şoferul turc şi de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cetăţeanul sirian, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

  • Sirian ascuns sub remorca unui automarfar, descoperit la P.T.F. Nădlac
  • Sirian ascuns sub remorca unui automarfar, descoperit la P.T.F. Nădlac
  • Sirian ascuns sub remorca unui automarfar, descoperit la P.T.F. Nădlac

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe