Șapte cetățeni străini opriți din drumul ilegal către Spațiul Schengen

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliției de Frontieră Nădlac și Curtici au depistat șapte cetățeni din Algeria, Tunisia, Irak și Egipt, care au încercat să treacă ilegal frontiera pe jos.

În data de 18.06.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat, în apropierea liniei de frontieră, două grupuri de cetățeni străini, formate din trei cetăţeni din Algeria, cu vârste cuprinse între 21 şi 30 de ani și un cetățean din Tunisia în vârstă de 46 de ani, care încercau să treacă ilegal în Ungaria.

Acțiuni asemănătoare au avut loc și la Sectorul Poliției de Frontieră Curtici, unde colegii noștri au prevenit trecerea ilegală a frontierei a unui grup de trei cetățeni străini, doi irakieni și un egiptean, cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani, solicitanți de azil în România.

În toate cazurile polițiștii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe