Peste 5.400 de pachete cu ţigări, ascunse în plafonul unei autoutilitare, descoperite în P.T.F. Nădlac II


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au descoperit, ascunse într-o autoutilitară condusă de  un cetăţean român, 5.470 de pachete de ţigări, pentru care șoferul nu deţinea documente de provenienţă.

În data de 12.09.2018, în jurul orei 04.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota, judeţul Arad, pe sensul de ieşire din ţară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetăţeanul român C.F., în vârstă de 26 ani, domiciliat pe raza judeţului Giurgiu, la volanul unei autoutilitare marca Mercedes Benz.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amanuntit asupra mijlocului de transport în urma căruia au descoperit ascunsă, într-un spaţiu special amenajat între plafonul compartimentului marfă şi prelata acestuia, cantitatea de 5.470 de pachete de ţigări, pentru care persoana în cauză nu avea documente de provenienţă.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de aproximativ 98.460 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, la finalizarea cercetărilor urmand a fi luate măsurile legale care se impun.

  • Peste 5.400 de pachete cu ţigări, ascunse în plafonul unei autoutilitare, descoperite în P.T.F. Nădlac II
  • Peste 5.400 de pachete cu ţigări, ascunse în plafonul unei autoutilitare, descoperite în P.T.F. Nădlac II

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe