Patru cetăţeni străini opriţi la graniţa cu Ungaria de polițiștii de frontieră bihoreni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș, judeţul Bihor, au depistat patru cetăţeni străini care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pe jos, pe rambleul de cale ferată.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Borș au observat patru persoane care se deplasau pe jos, către linia de frontieră, pe rambleul de cale ferată. Deoarece acestea nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost conduse la sediul sectorului pentru efectuarea verificărilor.

În urma cercetărilor a fost stabilit faptul că doi dintre ei sunt cetăţeni din Tunisia, unul din Algeria, iar altul sin Afganistan, cu vârste cuprinse între  21 și 46 ani.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe