Doi bărbaţi urmăriţi de autorităţile din România, depistaţi la P.T.F. Nădlac II

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat şi predat autorităţilor competente doi  bărbați, căutaţi de autorităţile din România.

În data de 12.08.2020, în jurul orei 05.50, în P.T.F. Nădlac II - Csanadpalota, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român C.E., în vârstă de 39 de ani, domiciliat în municipiul București. 

 Cu ocazia efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri.

În aceeași zi, în jurul orei 13.30, tot în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român S.D., în vârstă de 51 de ani, domiciliat în judeţul Dolj.

La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea şi un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, fiind condamnat la 1 an şi 9 luni închisoare.

În ambele cazuri, persoanele au fost predate unor echipaje operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea dispunerii măsurile legale care se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe