Cinci pakistanezi, depistați la Sectorul Poliţiei de Frontieră Girișu de Criș

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Girișu de Criș au depistat, în timpul executării misiunilor specifice, cinci cetăţeni din Pakistan care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

La data de 13.07.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Girișu de Criș au depistat, cinci cetăţeni străini, la aproximativ 300 metri față de frontiera de stat.

Deoarece persoanele nu-și justificau prezența în zonă, acestea au fost preluate și conduse la sediul sectorului pentru verificări. În cadrul cercetărilor, colegii noştri au stabilit că persoanele sunt cetățeni din Pakistan, intrați legal în România în baza documentelor personale şi intenţionau să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe