Cinci cetăţeni străini, depistați de polițiștii de frontieră arădeni

Poliţiştii de frontieră arădeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat cinci cetăţeni din Turcia și Tunisia care au încercat să treacă ilegal frontiera, pe jos, în Ungaria, pentru a ajunge într-un stat din Spaţiul Schengen.

Azi dimineață, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au observat, la aproximativ 100 de metri de linia de frontieră, cinci persoane care se deplasau pe jos. Deoarece acestea nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost conduse la sediul sectorului pentru efectuarea verificărilor.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că aceștia sunt cetățeni din Turcia și Tunisia, cu vârste cuprinse între 20 și 28 de ani.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe