Cetăţean român fără permis de conducere, depistat la volanul unui autoturism

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Valea lui Mihai au depistat, în zona de responsabilitate, o persoană care conducea pe drumurile publice un autoturism, în baza unui document fals. 

 În data de 15.04.2019, în jurul orei 23.00, un echipaj din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Valea lui Mihai, judeţul Bihor, pe timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, a oprit în trafic, la ieșirea din localitatea Valea lui Mihai, un autoturism marca Audi, înmatriculat în România, la volanul căruia se afla cetățeanul român V.P, în vârstă de 31 de ani. 

La controlul specific, bărbatul a prezentat un permis de conducere și o carte de identitate cu însemnele autorităţilor din Spania.

Cu ocazia verificărilor specifice, colegii noștri au constatat că documentele prezentate la control nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, acestea fiind false.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana în cauză nu deţine permis de conducere.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor  de  conducere pe drumurile publice a  unui autovehicul fără a poseda  permis  de conducere, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe