Autoutilitară căutată de autorităţile din Marea Britanie, depistată de poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II- Csanadpalota au descoperit un autoutilitară marca Mercedes Benz, model Sprinter 313,  în valoare de 6.000 de Euro, căutată de autorităţile din Marea Britanie.

În data de 26.05.2020, în jurul orei 01.30, la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II - Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean român, în vârstă de 34 de ani, conducând o autoutilitară marca Mercedes Benz, model Sprinter 313 CDI.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat şi documentele autovehiculului. În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că mașina figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.

Faţă de cele constatate, persoana a declarat că a cumpărat autoutilitara din Marea Britanie, prin intermediul unei firme de finanţare. Bărbatul a precizat că a fost în imposibilitatea de a-şi plăti rata pentru creditul contractat.

Autovehiculul în valoare de  6.000 de Euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  • Autoutilitară căutată de autorităţile din Marea Britanie, depistată de poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Nădlac II
  • Autoutilitară căutată de autorităţile din Marea Britanie, depistată de poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Nădlac II

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe