Autoturism căutat în Marea Britanie, depistat de poliţiştii de frontieră de la P.T.F Nădlac II-Csanadpalota

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota au depistat un cetățean român care conducea un autoturism marca Vauxhall, model Astra, în valoare de 15.000 Euro, ce figura ca fiind căutat de către autorităţile din Marea Britanie.

În data de 16.12.2018, în jurul orei 19.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român T.M., în vârstă de 34 de ani, cu domiciliul în judeţul Vrancea, conducând un autoturism marca Vauxhall Astra, înmatriculat în Marea Britanie.

La controlul de frontieră, şoferul a prezentat, pentru mijlocul de transport în cauză, un certificat de înmatriculare emis de autorităţile din Marea Britanie.

În urma verificărilor efectuate, colegii noștri au constatat că mijlocul de transport figurează ca “bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile britanice.    

Drept urmare, autoturismul în valoare de 15.000 Euro a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Arad, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de abuz de încredere, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale.

  • Autoturism căutat în Marea Britanie,  depistat de poliţiştii de frontieră de la P.T.F Nădlac II - Csanadpalota
  • Autoturism căutat în Marea Britanie,  depistat de poliţiştii de frontieră de la P.T.F Nădlac II - Csanadpalota

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe