Autoturism căutat în Franţa, depistat de poliţiştii de frontieră din Nădlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac - Nagylak au descoperit un autoturism marca Infiniti Q50, în valoare de 17.800 de euro, căutat de autorităţile din Franţa.

În data de 27.05.2019, în jurul orei 13.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac - Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român B.P., în vârstă de 37 de ani, cu domiciliul în judeţul Arad, conducând un autoturism marca Infiniti Q50, înmatriculat în Franţa.

La controlul de frontieră, cetăţeanul român a prezentat, pentru autoturismul în cauză, certificatul de înmatriculare.

În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că mașina  figurează ca “bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Franţa în data de 24.05.2019.

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că a împrumutat autoturismul de la soţul verişoarei lui și nu ştia că acesta este căutat de autorităţi.

Mijlocul de transport,  în valoare de 17.800 euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar în cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  • Autoturism căutat în Franţa, depistat de poliţiştii de frontieră din Nădlac
  • Autoturism căutat în Franţa, depistat de poliţiştii de frontieră din Nădlac
  • Autoturism căutat în Franţa, depistat de poliţiştii de frontieră din Nădlac

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe