Autoturism căutat de autoritățile din Spania, descoperit de poliţiştii de frontieră arădeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei NădlacII-Csanadpalota au depistat un cetățean român care conducea un autoturism marca Alfa Romeo, ce figura ca fiind bun căutat pentru „folosirea ca probe în cadrul procedurilor penale”, alertă introdusă de autorităţile din Spania.

În data de 22.10.2017, ora 21.13, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român Dorel M., în vârstă de 36 de ani, cu domiciliul pe raza judetului Ialomiţa, conducând un autoturism marca Alfa Romeo.

La controlul de frontieră, şoferul a prezentat pentru mijlocul de transport în cauză certificatul de înmatriculare şi o copie xerox după cartea de identitate a proprietarului maşinii, un alt cetăţean român.

În urma verificărilor în baza de date, polițiștii de frontieră au constatat că mijlocul de transport este căutat pentru „folosirea ca probe în cadrul procedurilor penale”, alertă introdusă de autorităţile din Spania.Faţă de  cele constatate, şoferul a declarat că a împrumutat autoturismul de la proprietarul de drept, un alt cetăţean român stabilit in Spania, fără să ştie insa că vehiculul este căutat de autorităţi.

Mijlocul de transport, în valoare de 3.500 euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad până la finalizarea cercetărilor. În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

  • Autoturism căutat de autoritățile din Spania,  descoperit de poliţiştii de frontieră arădeni
  • Autoturism căutat de autoritățile din Spania,  descoperit de poliţiştii de frontieră arădeni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe