Autoturism căutat de autorităţile din România, depistat de poliţiştii de frontieră din P.T.F. Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II - Csanadpalota au descoperit un autoturism marca Audi A4, în valoare de 4.000 de lei, care era căutat de autorităţile române.

În data de 21.05.2019, în jurul orei 01.00, la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II - Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român S.I., în vârstă de 43 de ani, la volanul unui autoturism marca Audi A4.

La controlul de frontieră, şoferul a prezentat pentru mijlocul de transport un certificat de înmatriculare, iar în urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că acesta figurează ca “bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile române.

Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că autoturismul a fost cumpărat de la un bărbat din Timişoara şi nu ştia că acesta este căutat de autorităţi.

În cauză, autoturismul în valoare de 4.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  • Autoturism căutat de autorităţile din România,  depistat de poliţiştii de frontieră din P.T.F. Nădlac II
  • Autoturism căutat de autorităţile din România,  depistat de poliţiştii de frontieră din P.T.F. Nădlac II

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe