Autoturism căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit la P.T.F. Borş

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borş au descoperit, pe platforma unui automarfar condus de un cetăţean român, un autoturism marca Jeep Wrangler, în valoare de aproximativ 40.000 euro, căutat de autorităţile din Marea Britanie.

În data de 11.02.2018, ora 00.16, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, județul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Dumitru U., în vârstă de 46 de ani, cu domiciliul în judeţul Suceava, conducând automarfarul marca Mercedes Actros. Acesta transporta pe platformă un autoturism marca Jeep model Wrangler, an de fabricație 2016, înmatriculat în Marea Britanie.

În urma verificărilor suplimentare efectuate în bazele de date, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figura ca “bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie în data de 18.12.2018.

Conducătorul auto a declarat că urma să transporte autoturismul în România, în judeţul Cluj-Napoca și nu avea cunoştinţă că acesta se află în atenția autorităţilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar mijlocul de transport, în valoare de aproximativ 40.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Borş până la finalizarea cercetărilor.

  • Autoturism căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit la P.T.F. Borş
  • Autoturism căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit la P.T.F. Borş
  • Autoturism căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit la P.T.F. Borş

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe