Autoturism căutat de autoritățile din Italia, depistat de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac I - Nagylak  au depistat o femeie, cetățean român, care conducea un autoturism marca Fiat Ulysse, în valoare de 8.000 lei, ce figura ca fiind căutat de autorităţile din Italia.

În data de 13.07.2018, în jurul orei 05.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I -Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetățeanul român L.M., în vârstă de 34 de ani, conducând  autoturismul marca Fiat Ulysse, înmatriculat în Italia.

La controlul de frontieră, femeia a prezentat pentru mijlocul de transport în cauză certificatul de înmatriculare emis de autorităţile italiene.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează ca “bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Italia.

Autoturismul, în valoare de 8.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză a fost întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor sa fie dispuse măsurile legale.

  • Autoturism căutat de autoritățile din Italia,  depistat de poliţiştii de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe