Bărbaţi căutaţi de autorităţile din Germania şi Austria, depistaţi la frontieră

Poliţiştii de frontieră arădeni şi bihoreni au depistat şi predat autorităţilor competente doi bărbați căutaţi de autorităţile din Germania şi Austria.

În data de 29.05.2019, în jurul orei 02.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român N.D., în vârstă de 32 de ani, domiciliat în judeţul Sibiu. La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile din Germania, un mandat european de arestare, pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. 

În data de 29.05.2019, ora 01.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Valea lui Mihai, judeţul Bihor, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român M.P., în vârstă de 31 de ani, având domiciliul în judeţul Maramureș.  În acest caz, în urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile austriece, un mandat european de arestare.

În ambele cazuri, persoanele au fost predate unor echipaje operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, respectiv Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, în vederea dispunerii măsurile legale care se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe