Bunuri contrafăcute, depistate la P.T.F. Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac II au descoperit într-o utilitară condusă de un cetăţean bulgar, bunuri comerciale contrafăcute, în valoare de aproximativ 137.000 de lei.

În data de  17.04.2018, în jurul orei  07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II-Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul bulgar K.R., în vârstă de 45 de ani, la volanul unei autoutilitare marca Renault Master, înmatriculată în Bulgaria. Şoferul transporta, conform CMR, 150 cutii chipsuri de orez şi opt cutii cu bunuri comerciale, pe ruta Bulgaria-Italia.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au descoperit în cele opt cutii de carton cu bunuri comerciale: curele, şepci, ciorapi, tricouri, blugi, prosoape, eşarfe, portmonee, ghiozdane în greutate totală de 450 kg, în valoare de 136.934 lei, pentru care există suspiciunea de contrafacere. Astfel, întreaga cantitate de bunuri a fost ridicată în vederea confiscării şi dusă la sediul S.T.P.F. Arad.

Cu privire la cele constatate, bărbatul în cauză a declarat că nu cunoştea faptul că bunurile ar fi fost contrafăcute.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvărşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

  • Bunuri contrafăcute, depistate la P.T.F. Nădlac II
  • Bunuri contrafăcute, depistate la P.T.F. Nădlac II

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe