Cetăţean român depistat la volanul unui autoturism cu permis de conducere fals

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanapalota au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism folosind un permis de conducere românesc fals. 

În data de 11.04.2019, în jurul orei 18.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanapalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, la ieșirea din țară, cetăţeanul român P.I., în vârstă de 35 de ani, domiciliat în judeţul Prahova, la volanul unei autoutilitare marca Mercedes Benz înmatriculată în România.

La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere, având însemnele autorităţilor din România.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Poliţiştii de frontieră au efectuat cercetări în urma cărora au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a  unui autovehicul fără a poseda  permis  de conducere  şi uz de fals, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie dispuse măsurile legale care se impun

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe