Cetăţean român fără permis de conducere depistat la volanul unui autoturism

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vărşand au depistat, în zona de responsabilitate, o persoană care conducea pe drumurile publice un autoturism  fără a deţine permis de conducere.

În data de 06.04.2019, în jurul orei 23.00, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vărşand, judeţul Arad, pe timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, pe comunicaţia Chișineu Criș-Socodor, judeţul Arad, a procedat la oprirea în trafic a autoturismului marca Renault, înmatriculat în Romania.

La controlul specific, şoferului i s-a solicitat să prezinte permisul de conducere şi documentele autoturismului. Acesta a declarat că nu deţine permis de conducere, motiv pentru care a fost condus la sediul P.T.F. pentru cercetări. 

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunii  de  conducerea pe drumurile publice a  unui autovehicul fără a poseda  permis  de conducere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe