Cetăţean din Pakistan, depistat de poliţiştii de frontieră din Nădlac II cu un document de călătorie nerecunoscut de statul român

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat un cetăţean pakistanez care a încercat să treacă frontiera folosindu-se de un document ce face parte din categoria documentelor de trecere a frontierei neacceptate de statul român.

În data de 06.04.2019, în jurul orei 18.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II- Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul pakistanez M.M. în vârstă de 32 de ani, pasager într-un autocar, marca Scania, înmatriculat în România.

La controlul specific, bărbatul s-a legitimat cu un document eliberat de autorităţile din Germania, care nu face parte din categoria documentelor de trecere a frontierei acceptate de statul român.  

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe