Cetăţean român depistat la volanul unui autoturism radiat din circulaţie

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, judeţul Arad,au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism radiat din circulaţie.

În data de 10.02.2019, în jurul orei 12.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român P.A., în vârstă de 28 de ani, cu domiciliul în judeţul Alba, la volanul unui autoturism marca BMW.

La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă  documentele de identitate şi documentele autoturismului.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul în cauză figurează ca fiind radiat din circulaţie din data de 09.07.2018.

Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că  a cumpărat autoturismul în cursul anului 2017, de la un conațional în schimbul sumei de 900 euro. Acesta a mai adăugat că nu avea cunoştinţă de faptul că autovehiculul este radiat din circulaţie.        

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat,  uz de fals şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  • Cetăţean român depistat la volanul unui autoturism radiat din circulaţie

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe