Bărbat căutat de autorităţi, depistat la PTF Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac II au depistat un bărbat căutat de autorităţile române pentru executarea unei pedepse privative de libertate.

În data de 13.12.2018, în jurul orei 09.15, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, s-a prezentat  pentru a efectua controlul de frontieră cetăţeanul român C.A., în vârstă de 29 de ani, domiciliat în judeţul Suceava.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile romăne, un mandat de executare a unei pedepse pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, având de executat 8 luni de închisoare.

Persoana în cauză a fost predată unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe