Bărbaţi căutaţi de autorităţi, depistaţi la Săcuieni și PTF Nădlac I

Poliţiştii de frontieră bihoreni și arădeni au depistat şi predat autorităţilor competente doi bărbați căutaţi de autorităţile române pentru executarea unor pedepse privative de libertate.

În data de 11.12.2018, în jurul orei 23.00, la Punctul de Trecere a Săcuieni din cadrul Sectorului P.F Diosig, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, ca pasager într-un autoturism marca Opel, înmatriculat în România, cetăţeanul român S.A, în vârstă de 28 de ani, din judeţul Bihor.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de tăiere ilegală de arbori și tâlhărie, având de executat o pedeapsă de 2 ani și 9 luni închisoare.

În data de 09.12.2018, în jurul orei 22.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I - Nagylak, pe sensul  de  intrare  în ţară , s-a  prezentat  pentru a efectua controlul de frontieră cetăţeanul român  A.F., în vârstă de 35 de ani, domiciliat în judeţul Prahova.

Şi în acest caz, în urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, având de executat 1 an de închisoare.

Persoanele în cauză au fost predate unor echipaje operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean  Bihor și Arad, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe