Urmăriţi general, depistaţi la PTF Nădlac I și II

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat şi predat autorităţilor competente doi bărbați căutaţi de autorităţile române pentru executarea unor pedepse privative de libertate.

În data de 19.11.2018, în jurul orei 04.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac - Nagylak s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare în România, cetăţeanul român C.I., în vârstă de 35 de ani, domiciliat în judeţul Mureş.

La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile române, un mandat european  de arestare, pentru săvârşirea unor infracţiuni la regimul circulaţiei, având de executat 1 an și 5 luni de închisoare.

Tot în data de 19.11.2018, la ora 06.45, în Punctul de Trecere a frontierei Nădlac II - Csanadpalota, s-a prezentat  pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român S.I., în vârstă de 34 de ani, având domiciliul în judeţul Dâmboviţa.

Şi în acest caz, în urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de minori și trafic de persoane, având de executat 4 ani de închisoare.

Persoanele în cauză au fost predate unor echipaje operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe