Urmărit general, depistat în P.T.F. Jimbolia

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Jimbolia – județul Timiș au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, pe numele căruia era emis un mandat de arestare pentru  săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației. 

În data de 17.04.2018, în jurul orei 12.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor specifice, cetăţeanul român  V. V., în vârstă de 53 de ani, domiciliat pe raza judeţului Arad.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române. Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse privative de libertate de 2 ani și 8 luni pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului în cauză, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe