Un autoturism de lux, în valoare de 300.000 lei, căutat de autoritățile din Slovacia, descoperit în localitatea Vadu Izei de către polițiștii de frontieră

Polițiștii de frontieră maramureșeni au descoperit pe raza localității Vadu Izei, județul Maramureș, un autoturism în valoare de 300.000 de lei, căutat de autoritățile din Slovacia. Autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Ieri, 20 ianuarie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Maramureș în cooperare cu lucrători din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației și S.P.F.Vișeu de Sus au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional de autoturisme furate.

Astfel, pe raza localității Vadu Izei, colegii noștri au oprit pentru control un cetățean român, domiciliat pe raza județului Cluj. Bărbatul, în vârstă de 27 de ani, conducea un autoturism marca BMW, înmatriculat în Slovacia.

În urma verificărilor suplimentare efectuate s-a constatat faptul că autovehiculul figurează cu alertă în bazele de date, semnalare introdusă de autoritățile slovace la data de 20 ianuarie a.c.

În cauză, polițiștii de frontieră maramureșeni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire conform Codului Penal, iar autoturismul în valoare de 300.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

În continuare se fac verificări sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

  • Un autoturism de lux, în valoare de 300.000 lei, căutat de autoritățile din Slovacia, descoperit în localitatea Vadu Izei de către polițiștii de frontieră
  • Un autoturism de lux, în valoare de 300.000 lei, căutat de autoritățile din Slovacia, descoperit în localitatea Vadu Izei de către polițiștii de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe