Autoturism dat în urmărire în urmă cu trei zile de autoritățile din Suedia, descoperit în PTF Borș

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș au depistat un cetățean român care a încercat să treacă frontiera cu un autoturism marca Mercedes-Benz, estimat la aproximativ 25.000 de euro, căutat de autorităţile din Suedia.

În data de 18.10.2023, în Punctul de Trecere a Frontierei Borș, judeţul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un bărbat, cetăţean român, la volanul unui autoturism marca Mercedes-Benz, înmatriculat în Suedia.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Suedia, în urmă cu trei zile (16.10.2023).

Bărbatul a declarat faptul că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este căutat de autorități.

Drept urmare, autovehiculul în valoare estimată de aproximativ 25.000 de euro a fost indisponibilizat, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar la finalizare vor fi luate măsurile legale ce se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe