Autoturism căutat de autoritățile italiene, descoperit în trafic

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Petea – judeţul Satu Mare au descoperit și indisponibilizat un autoturism căutat de autoritățile italiene.

Joi, 20 februarie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Petea, județul Satu Mare, au desfășurat o acțiune pe linia traficului internațional cu autovehicule furate.

Astfel, în jurul orei 16.30, lucrătorii noștri au oprit în trafic, pe comunicația Satu Mare - Dorolț, un autoturism marca Audi Q5 condus de cetăţeanul român C. M., în vârstă de 34 de ani, domiciliat în Satu Mare.

La control, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat faptul că mașina figurează ca fiind bun pentru folosirea ca probă în cadrul procedurilor penale, alertă introdusă de autoritățile din Italia în data de 13 februarie a.c.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 48.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar în cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

  • Autoturism căutat de autoritățile italiene, descoperit în trafic
  • Autoturism căutat de autoritățile italiene, descoperit în trafic
  • Autoturism căutat de autoritățile italiene, descoperit în trafic

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe