Conducători auto fără permise de conducere corespunzătoare, depistaţi în trafic

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa a doi bărbaţi cu cetăţenie română şi Republica Moldova care au fost depistaţi conducând  ansambluri rutiere, deşi permisele de conducere valabil deţinute nu le dădea acest drept.

În data de 1octombrie a.c, la ore diferite, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iași, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, doi bărbaţi cu cetăţenie română şi Republica Moldova, în vârstă de 42 de ani, respectiv, 34 de ani, conducând câte un ansamblu rutier format din microbuz şi remorcă.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că cei doi conducători auto nu deţin permise de conducere valabile pentru categoria „E”, necesare pentru a putea conduce ansamblurile rutiere în cauză .

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în ambele cauze sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

  • Conducători auto fără permise de conducere corespunzătoare, depistaţi în trafic

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe