Cercetat penal pentru conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat  cu cetăţenie română şi Republica Moldova care a fost depistat conducând autoturismul propriu, deşi avea dreptul de a conduce vehicule suspendat.

În ziua de 02 octombrie  a.c., în jurul orei 23.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, un bărbat cu cetăţenie  română şi Republica Moldova, în vârstă de 34 de ani, conducând propriul autoturism.

La controlul de frontieră, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care au fost efectuate verificări suplimentare. În urma verificărilor specifice efectuate s-a constatat că acesta are dreptul de a conduce vehicule suspendat, fără drept de circulaţie la data efectuării verificărilor.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

  • Cercetat penal pentru conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe