Autovehicul cu I.T.P. fals, depistat în trafic de polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetăţenie R. Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un document fals pentru vehiculul condus.

În data de 03 decembrie a.c., în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, un cetățean din R. Moldova, în vârstă de 35 de ani, conducând un autovehicul, înmatriculat în Bulgaria.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea dovezii efectuării inspecţiei tehnice periodice prezentată la control pentru autovehiculul în cauză, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări specifice, în urma cărora au constatat că documentul nu îndeplineşte condiţiile de fomă şi fond ale unui document autentic, fiind fals.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

  • Autovehicul cu I.T.P. fals, depistat în trafic de polițiștii de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe