Update: Traficul prin P.T.F. Turnu-Măgurele se desfăşoară în condiţii normale

Update: Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu informează  participanţii la trafic despre  faptul că s-a reluat tranzitarea cu bacul peste  fluviul Dunărea prin Punctul  de Trecere a Frontierei Turnu Măgurele, pentru toate categoriile de mijloace de transport.

Menţionăm că, traficul se desfăşoară în condiţii normale, sens în care recomandăm cetăţenilor tranzitarea tuturor punctelor de trecere de la graniţa cu Bulgaria şi consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Autorităţile de frontieră bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că s-a decis sistarea temporară a tranzitării cu bacul peste Dunăre prin Punctul de Trecere a Frontierei Turnu Magurele, din cauza unor defectiuni tehnice. 

Vă informăm că Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și va dispune toate măsurile aflate în competență, astfel încât, imediat ce vor fi remediate defecţiunile şi traficul va fi reluat, controlul de frontieră să se desfăşoare fluent și operativ.   

Totodată, recomandăm participanţilor la trafic tranzitarea celorlalte puncte de frontieră deschise traficului internațional, de la granița cu Bulgaria, precum și consultarea aplicației „Trafic Online”, care este disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe