Tutun vrac ascuns în portbagajul unei mașini, descoperit la P.T.F. Giurgiu

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit, ascunsă în portbagajul unei mașini, în spațiul destinat roții de rezervă, cantitatea de 3,160 kg de tutun vrac.  

La sfârşitul săptămânii trecute, în jurul orei 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul bulgar K.I., în vârstă de 39 de ani, la volanul unui autoturism marca Seat.

Cu ocazia controlului de frontieră, echipa de control comună, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a descoperit în portbagajul autovehiculului, în spațiul destinat roții de rezervă, o cutie de carton cu 79 de pungi ce conțineau tutun vrac tocat.

În urma cântăririi, a rezultat cantitatea de 3,160 kg, cu privire la care persoana în cauză a declarat că l-a achiziționat din Bulgaria și îl transporta în Germania pentru comercializare.

Polițiștii de frontieră au procedat la întocmirea actelor premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a peste 1 kg de tutun de fumat, iar cantitatea de tutun în valoare de 4.900 lei a fost reținută în vederea continuării cercetărilor.

  • Tutun vrac ascuns în portbagajul unei mașini, descoperit la P.T.F. Giurgiu

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe