Tranzitul prin PTF Giurgiu, în perioada desfășurării cursei de atletism ”FREE SPIRIT RUN GIURGIU RUSE”, oprit timp de aproximativ o oră

În cursul acestei săptămâni, I.T.P.F. Giurgiu a fost informat, printr-o adresă, de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Giurgiu-Serviciul Ordine și Siguranță Publică cu privire la faptul că, în data de 25.09.2022, între orele 09.00-12.00, Asociația Sport Club Municipal Dunărea 2020 Giurgiu organizează o cursă de atletism internațional intitulată ”FREE SPIRIT RUN GIURGIU RUSE”, ediția a V-A.

Având în vedere că traseul de desfășurare a evenimentului include și Podul Prieteniei Giurgiu - Ruse, în data de 25.09.2022, începând cu ora 11.00, traficul prin PTF Giurgiu, pe ambele sensuri de circulație va fi oprit pentru aproximativ o oră.

Din acest considerent, pentru evitarea supraaglomerării punctului și creșterii timpilor de așteptare, recomandăm participanților la traficul transfrontalier să utilizeze toate punctele de frontieră deschise în regim internațional și să consulte aplicația Trafic online, disponibilă pe pagina de internet a instituției www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpului de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe