Ţigări ascunse în spaţiul destinat roţii de rezervă, descoperite la P.T.F. Giurgiu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit,  în portbagajul unui vehicul condus de un cetăţean bulgar, în spaţiul destinat roţii de rezervă. 1.600 pachete cu țigări, pe care şoferul a încercat să le introducă ilegal în țară.

În data de 03.10.2020, la ora 05.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul bulgar A.K., în vârstă de 33 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în Bulgaria.

Cu ocazia controlului amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, în spațiul destinat roții de rezervă, 1.600 pachete cu țigări.

La cercetări, bărbatul a declarat că a cumpărat țigările din Bulgaria și urma să le transporte în Germania pentru a le oferi cadou prietenilor.

Ţigările, în valoare de 32.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000  țigări, faptă prevăzută de Legea 227/2015.

  • Ţigări ascunse în spaţiul destinat roţii de rezervă, descoperite la P.T.F. Giurgiu

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe