Țigarete de contrabandă confiscate de polițiștii de frontieră din Olt

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Olt și Sectorului de Poliției de Frontieră Corabia au descoperit în urma unor percheziţii efectuate pe raza judeţului Olt, cantitatea de 9900 țigarete pe care au ridicat-o în vederea confiscării.

La data de  13.12.2018, între orele 07:00-09:00, în baza unor informaţii de interes operativ deținute la nivelul Compartimentului Prevenirea și Combaterea Migrației Ilegale și Infracționalității Transfrontaliere și în baza mandatului emis de către Judecătoria Corabia, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră și din cadrul Sectorului de Poliției de Frontieră Corabia au efectuat perchiziţii la domiciliile a patru cetățeni și la sediul unei societăți comerciale de pe raza comunei Gura Padinii, județul Olt.

Cu această ocazie au fost identificate şi confiscate, în vederea continuării cercetărilor, cantitatea totală de 9.900 ţigarete (495 pachete cu țigări), fără marcaje fiscale, în valoare de aproximativă de 4.950 lei .

În cauză, polițiștii de frontieră continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”contrabandă şi fraude vamale” faptă prevăzută şi pedepsită de art.270, aliniat 3 din Legea 86/2006 modificată.

  • Țigarete de contrabandă confiscate de polițiștii de frontieră din Olt

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe