Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Călăraşi îşi onoreaza eroii cu prilejul Zilei Veteranilor de Război

În contextul solemn al sărbătoririi Zilei Veteranilor de Război, în data de 29 aprilie a.c.,  reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Călăraşi au adus un omagiu plin de respect şi recunoştință eroilor noștri călăraşeni căzuți în cel de-al Doilea Război Mondial.

Cu inimile pline de recunoştinţă şi admiraţie, ofiţeri ai poliţiei de frontieră au depus o coroană de flori la Monumentul Eroilor Călăraşeni, simbol al sacrificiului şi curajului nemărginit.

Astăzi, într-o lume în care libertatea şi demnitatea sunt prețuite mai mult ca oricând, este important să ne reamintim mereu de sacrificiul făcut de acei bravi oameni care au luptat pentru ca noi să trăim într-o societate liberă și democratică. Această zi specială este o ocazie de a reflecta asupra datoriei noastre de a onora memoria și moștenirea lor, de a le transmite recunoștința noastră veșnică și de a le promova exemplul de curaj și devotament.

Prin acest gest simbolic, ne exprimăm respectul profund față de toți veteranii de război și familiile acestora, care au suferit și au sacrificat mult pentru binele comun. Îi asigurăm că nu-i vom uita niciodată și că vom păstra mereu aprinsă flacăra recunoștinței în inimile noastre.

Să ne amintim întotdeauna că libertatea și demnitatea noastră sunt datorate în mare măsură sacrificiului lor și că este responsabilitatea noastră să le protejăm și să le apărăm în fiecare zi.

Să nu-i uităm niciodată pe cei ce au luptat ca noi să fim liberi!

  • Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Călăraşi îşi onoreaza eroii  cu prilejul Zilei Veteranilor de Război
  • Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Călăraşi îşi onoreaza eroii  cu prilejul Zilei Veteranilor de Război

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe