Portofel găsit de poliţiştii de frontieră călărăşeni, returnat proprietarului

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Olteniţa au găsit şi returnat proprietarului un portofel care conţinea acte de identitate şi o sumă de bani.

În data de 01.11.2020, poliţiştii de frontieră din cadrul  Sectorului Poliţiei de Frontieră Olteniţa, aflaţi în timpul serviciului, în zona comunei Spanţov din Judeţul Călăraşi, au găsit un portofel care conţinea acte de identitate şi o sumă de bani în lei și în valută. În urma verificărilor efectuate, a fost identificat posesorul portofelului, poliţiştii de frontieră înapoindu-l cu celeritate proprietarului.

Pe această cale, aducem în atenţia cetăţenilor necesitatea de a preda bunurile găsite echipajelor aflate în misiune sau la sediul instituţiilor publice din cadrul M.A.I., în caz contrar „fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut sau de adispune de acel bun ca al său se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă”, conform art. 243 din Noul Cod Penal.

  • Portofel găsit de poliţiştii de frontieră călărăşeni, returnat proprietarului

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe