Plase de pescuit confiscate de poliţiştii de frontieră călărăşeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - Sectorul Poliţiei de Frontieră Călăraşi au depistat un cetăţean român, pe direcţia DN 31, localitatea Dorobanţu, care deţinea, fară drept, mai multe plase de pescuit comercial.

La data de 28.03.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră  Călăraşi au depistat pe DN 31, pe direcţia localităţii Dorobanţu, o persoană de sex bărbătesc, în vârsta de 36 de ani, care deţinea, fără drept, mai multe plase de pescuit comercial.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că persoana respectivă a folosit, fără drept, mai multe plase la pescuit comercial, care aveau o lungime totală de 1.049 m.

Plasele, în valoare de aproximativ 11.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoana în cauză este cercetată penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a altor tipuri de unelte de pescuit comercial”, faptă prevăzută de art. 64, lit. i din O.U.G. 23/2008.

  • Plase de pescuit confiscate de poliţiştii de frontieră călărăşeni
  • Plase de pescuit confiscate de poliţiştii de frontieră călărăşeni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe