Peste 4.500 bunuri susceptibile a fi contrafăcute, descoperite de polițiștii de frontieră din P.T.F. Giurgiu

Polițiștii de frontieră giurgiuveni au descoperit în urma unui control efectuat asupra unui autocar, o cantitate considerabilă de bunuri, constând în articole vestimentare, toate purtând însemnele unor firme consacrate şi care prezentau suspiciuni de contrafacere.

În data de 23.09.2022, în jurul orei 01.30, polițiștii de frontieră giurgiuveni au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, un autocar, aparținând unei firme de transport persoane.

Cu această ocazie, polițiștii de frontieră au descoperit, în compartimentul marfă 4.583 articole vestimentare toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

Persoana în cauză nu deţinea documente de provenienţă pentru produsele sus-menţionate.

Bunurile, în valoare estimată de  aproximativ 62.980 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, se efectuează cercetări, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

  • Peste 4.583 bunuri susceptibile a fi contrafăcute, descoperite de polițiștii de frontieră din P.T.F. Giurgiu
  • Peste 4.583 bunuri susceptibile a fi contrafăcute, descoperite de polițiștii de frontieră din P.T.F. Giurgiu

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe