Informare

În cursul zilei de azi, reprezentanții Poliției de Frontieră din Bulgaria au întâmpinat dificultăți privind utilizarea aplicației de control la frontieră, urmare a unei defectiuni la alimentarea cu energie electrică, context în care traficul în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu a fost temporar oprit.

În acest moment, autoritățile bulgare permit intrarea / ieșirea din țară doar pentru autoturisme, microbuze, autocare și cetățenii terți. Se înregistrează timpi ridicați de așteptare pentru automarfare.În continuare recomandăm şoferilor de automarfare utilizarea tuturor punctelor de trecere de la graniţa cu Bulgaria şi consultarea aplicaţiei Trafic on-line care este disponibilă pe pagina de internet www.politiadefrontiera.ro.

Această aplicaţie on-line prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe